Njami njami objavil

ZGODBA O USPEHU: LUCIFER, NEBEŠKO DOBRA ČOKOLADA

V centru mesta Velenje, v bivših prostorih KSC-ja, je čudovita kavarna in čokoladnica Lucifer. Sredi udobnega in razkošnega ambienta, kjer diši po čokoladi, vselej najdete čas za nebeško dobre užitke – čokoladne stvaritve Lucifer.

Zgodba o Lucifer Chocolate se je začela z veliko ljubeznijo do čokolade in želje po ustvarjalnosti. Iz prvih ročno izdelanih čokoladnih pralinejev je v kratkem času zrasla pravljična čokoladnica, ki sta ji kmalu sledili tudi prodajalna in kavarna. Izbor vrhunskih čokoladnih izdelkov je pester in za vsakega se nekaj najde – od pralinejev in tortic najrazličnejših okusov do čokoladnih tablic, vroče čokolade, marmelade in čokoladnih namazov ter najrazličnejših darilnih bombonier. Vsi izdelki se zaviti v elegantno embalažo, ki ohrani njihovo svežino in kakovost.

Atraktivni in priljubljeni so personalizirani čokoladni izdelki, ki so unikatni in resnično nekaj posebnega. Z logotipom podjetja, fotografijo ali osebnim sporočilom lahko obogatijo sam izdelek ali embalažo in mu dodajo oseben pečat.

praline v kavarni lucifer velenjeVsi izdelki Lucifer Chocolate so ročno izdelani, oblikovani s spretnostjo in z občutkom, kar se izraža v originalnosti oblik in okusov. Uporabljena kakavova zrna prihajajo iz daljnih dežel okoli ekvatorja, kjer rastejo najboljše vrste kakavovca, ki vsebujejo prefinjene arome. V kombinaciji z vrhunskimi okusi in dodanimi sestavinami s celega sveta so izdelki Lucifer Chocolate užitek, ki si ga boste zaželeli znova.

Vsako sredo v kavarni prirejajo večere z živo glasbo, kjer se lahko gostje sprostijo ob nežnih zvokih klavirja. V poletnih mesecih organizirajo prireditve na terasi, s poudarkom na tematskih večerih, kot je npr. mehiški, kjer so obiskovalcem ponujali čokolado, tequilo in cigare, za pravo vzdušje pa je poskrbela skupina iz Cube. Na enega izmed večerov so povabili tudi znano Lucienne Lončina.

Zaradi pestre in kakovostne ponudbe tako čokoladnih izdelkov kot dogajanja v kavarni, se krog ljubiteljev Lucifer Chocolate nenehno širi. Imajo svojo spletno stran in skupino oboževalcev na socialnem omrežju Facebook. Za zveste obiskovalce in člane kluba ljubiteljev kavarne pa imajo pripravljene tudi številne ugodnosti. Ob posebnih priložnostih jim zagotovijo popust, povabijo k prvemu poskušanju novih čokoladnih dobrot in pripravljajo posebne dogodke.

čokoladeSami začetki blagovne znamke Lucifer Chocolate segajo v leto 2007. Ideja o čokoladi je zrasla iz kuharskih spretnosti ter igranja s čokolado in sladicami, ki jih je doma za družino izdeloval Lučo. Kupili so majhno napravo za oblivanje pralin, kjer so ustvarjali mešanice okusov in uresničili prve čokoladne zamisli. Odličnost in originalnost izdelkov sta se hitro razširili med ljudmi, saj je čokolada postala tako osebno kot poslovno darilo za znance in poslovne partnerje. Zanimanje je hitro raslo, z njim potreba po večji in zmogljivejši proizvodnji, zato se je leta 2009 Lucifer preselil v večje prostore, kjer se je poleg čokoladnice odprla tudi kavarnica s prodajo izdelkov. Danes Lucifer Chocolate zaposluje deset ljudi, po potrebi na pomoč priskočijo tudi študentje.

Želje za prihodnost so na dosegu roke. Z odpiranjem novih lokacij po Sloveniji (Bled, Celje, Ljubljana) Lucifer navdušuje domače in tuje kupce. Prav tako svoje izdelke že prodajajo tudi v Italiji in na Hrvaškem. Dela je na pretek. Po navadi se tudi prosti čas posveča čokoladi, preizkušanju novih sestavin in iskanju novim kombinacij domišljije. Vse, da bo Lucifer Chocolate z nebeško dobrimi užitki presenečal še naprej.

logo_lucifer3

http://www.lucifer-chocolate.si

 

You must be logged in to post a comment.

Ostale objave iz sekcije

  • Bučke, puran, paradižnik in obvezen rožmarin

  • Pisana tortilija z govedino in zelenjavo

  • KO SE S POBEGOM ZAPEČATI PRAZNINO

  • Izjemno zdravo ločevalno kosilo

  • SENZUALNOST, STIMULACIJA OB POGRNJENI MIZI

  • Zdrava hitra oreškasta malica

  • HRANA NA DELOVNEM MESTU

  • Jajčni muffini

  • Solata kot obrok – 3.del

  • MOČ NAVAD IN ZAKAJ SPLOH TOLIKO ”TRUDA”

Všečkajte našo stran