Novice objavil

Wine Jam letos prvič v Ljubljani

Rezervirajte si 9. maj od 17. ure naprej, saj bo v ljubljanskih Križankah potekal izjemno pester, zanimiv, glasbeno-vinski-kulinaričen dogodek.

Gre za urbani festival vinske kulture, ki bo v Sloveniji potekal prvič. Wine Jam bo ponujal glasbo najrazličnejših zvrsti, okušanje pestre palete vin in kulinaričnih specialitet (skupno bo sodelovalo več kot 100 vinarjev in mnogo priznanih slovenskih restavracij).  Dogodek bo potekal na dan osamosvojitve Ljubljane, pa še petek je, ki je tako ali tako rezerviran za zabavo.

jam
Wine Jama so vajeni drugod
Potekal je že v Beogradu, Zagrebu in nekaterih drugih mestih. Poleti se festival seli še na Hvar, obiskali pa ga bodo lahko tudi v New Yorku in Berlinu.

Namen dogodka
Grajenje vinske kulture, spodbujanje odgovornega pitja vina in približevanje kakovostnega vina urbanemu občinstvu.  Poleg okušanja vin bo na dogodku v ospredju tudi glasba in vidni glasbeniki jazz-funk zvrsti. Cilj festivala je tudi izobraževalne narave, saj bodo tako vinski poznavalci kot tudi obiskovalci, ki se ne srečujejo z vinom, prejeli številne nasvete in odgovore na enološka vprašanja. Festivala se bodo poleg vrhunskih vinarjev udeležili tudi vidni enologi iz Slovenije in tujine.

Nastopajoči glasbeniki:
Vse od 17. ure bo igrala glasba. Slišali bomo lahko: Janeza Bončina Benča, Mika Sponze, Uroša Perića, Nino Strnad, Primož Grašič kvartet in druge.

Dobrodelnost

V predprodaji stanejo vstopnice 20 eur. Kupite jih lahko na vseh eventimovih prodajnih mestih. Na dan prireditve bo cena 25 eur. Del izkupička od prodaje kart bo namenjen nakupu malic osnovnošolskim otrokom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Wine Jam se je s to gesto pridružil projektu PodariMalico.

Zakaj si torej ne bi popestrili petkovega popoldneva, se imeli lepo in bili pri vsem tem še dobrodelni?

Uživajte in se vidimo 9. maja v Križankah!

You must be logged in to post a comment.

Všečkajte našo stran