Intervju objavil

Vojna zvezd ali center zdravja?

Ali vas pogosto boli glava? Posegate takoj po zdravilih ali čakate, da mine? Morda se vprašate zakaj se vam to dogaja?! Pogosto se glavobol obravnava kot nekaj »normalnega«, saj sosedo tudi boli glava, sodelavec ima iste težave … Ste utrujeni, brez volje? Ali je tudi to »pomladanska utrujenost«, »zaradi slabega vremena«, »prevroče je« in nešteto drugih »normalnih« razlogov za vsesplošno slabo počutje.
Lahko nadaljujete po isti poti in se vam zdravstveno stanje poslabša, ali pa se odločite poiskati vzrok in rešitev do vaših težav.

Morebiti je prava pot prav ta, do vojne zvezd? Pa smo mislili, da so zvezde tako daleč, a tako blizu – na Rudniku, kjer vas pričaka prijazna gospa, ki vam razloži vse, kar vas zanima in odgovori na vsa morebitna vprašanja. Tu so nam zvezde naklonjene, saj prihaja do pozitivnih sprememb znotraj našega telesa. In zakaj ravno vojna zvezd? Po diagnosticiranju vašega zdravstvenega stanja z gospodom Jožetom Rakom se odpravite v sosednji prostor, ki je videti kot iz filma Vojna zvezd. Kabina, postelje, aparati takšni in drugačni nam dajejo prav ta, »znanstveno-fantastični občutek«! Za osebe, ki niso skeptiki po naravi, nič hudega! Polni zaupanja, se prepustite naravnemu toku zdravljenja oz. samozdravljenju. Prav ta, iz vojne zvezd- deluje!
Za pripadnike druge skupine, skupine »skeptikov« v Bio-spectrum centru pa postrežejo z obilico znanstvenih potrditev in dokazil tako da, tudi največji neverniki dobijo odgovore tudi na tista vprašanja, za katere bi pomislili, da ni pravega odgovora.

In kaj je bio-sprectrum?
Bio-spectrum je tehnologija, ki je skupek tradicije in znanosti. Kitajska starodavna medicina in rezultati raziskav kitajskih, japonskih, ruskih ter ameriških znanstvenikov je potrdilo slednje in sicer, da bio-spectrum deluje na celoten organizem, obravnava telo kot celoto in tako vzpostavlja v telesu ravnovesje, ki se je porušilo največkrat zaradi bolezni ali stresa.

Kako poteka postopek zdravljenja oz. terapija?

Ob prvem obisku je treba najprej postaviti diagnostiko zato je potrebno predhodno naročanje. Termini za nadaljevanje zdravljenja pa sledijo glede na vaše počutje in glede na diagnostiko, ki jo opravite skupaj s priznanim zdravilcem g. Jože Rak. Vaše telo se celostno pregleda in postavi se diagnoza za vsak organ, in prav tì so odgovorni za delovanje celotnega našega organizma.Tako natančen pristop je zelo pomemben, saj lahko zazna spremembe v telesu, na katere morda niti niste bili pozorni, ali ih niste zaznali kot morebitni vzrok vaših težav.

Po končani diagnostiki se sestavi popisni list, na osnovi katerega se določi potrebno število terapij.
Celotna terapija traja eno uro. Prvi korak je bio-spectrum komora v kateri se organizmu omogoči vzpostavitev biološko zdravega ravnotežja in aktivirajo akupunkturne točke. Biokomora je priporočljiva za vse starostne skupine, saj deluje že pri 35 stopinjah C.

bio9
Biokomora ima globinski efekt na mišice, tkiva, notranje organe, prečisti organizem od strupov, globinski čisti kožo, povečuje odpornost telesa, deluje protibolečinsko in pomaga pri vnetjih.
Veliko rezultatov je dala kot pomoč pri hujšanju in izboljšanju metabolizma, lajšanju težav s prostato, pri kožnih boleznih, ravno tako pri težavah s ščitnico in menopavzo. V biospectrum komori uživate 20 min. Komora ima efekt savne, učinek je zelo sproščujoč.
Potem se zdravljenje nadaljuje na postelji, na kateri se s pomočjo različnih aparatih bio-spectrum tehnologije aktivirajo celice in se jih spodbudi k samozdravljenju.
Bio-spectrum deluje na živčni sistem, okostje, sklepe, kardiovaskularni sistem, imunski sistem in endokrine žlezde. Ravno tako deluje tudi na akupunkturne točke in vzpostavlja zdravo energetsko delovanje čakr v vašem telesu.

Kakšne so lahko reakcije?

Reakcije na terapijo se zaznajo že po prvem obisku. Kakšne bodo te reakcije, je odvisno od vaših težav zaradi katerih ste prišli oz. od stanja vašega organizma. Namreč, Bio-spectrum tehnologija zdravi in pozdravi vzrok težav, ki zna biti čisto nekje drugje, kot je na prvi pogled videti. Glavoboli, slabosti, nepojasnjene bolečine in nešteto drugih težav imajo lahko svoj vzrok na čisto drugem koncu telesa. Kakršna koli reakcija je, to je znak, da se je v telesu začela dogajati sprememba, da so se zdrave celice »prebudile« in pripravljajo se za samozdravljenje. Včasih je reakcija zelo boleča, to ni nič napačnega, je samo znak, da se tam nekaj dogaja, da je treba nadaljevati in vztrajati.

bio5

Koliko terapij je potrebno, da bi se reklo, da je zdravljenje zaključeno?

Natančen odgovor na to vprašanje je praktično nemogoč, ker je vsaka stranka posameznik za sebe in vsak, ki pride po pomoč ima specifičen skupek težav in potrebuje ravno tako prav poseben, specifičen pristop in število terapij. Kadar se govori o »običajnih« težavah velike večine, takrat je potrebnih 4ali 5 terapij, da bi se dobili rezultati. Ko so zadeve, bolezenska stanja bolj resna, takrat se število potrebnih terapij seveda veča.

Ali je Bio-spectrum primeren za vse in ali lahko pomaga vsem?

Bio-spectrum je primeren za vse starostne skupine. Odsvetuje se edino nosečnicam in osebami z dokazanimi trombi. Je za vse oz. za vsako hišo. O tem, koliko je Bio-spectrum koristen v zdravljenju v prid govori dejstvo, da ga uporabljajo v bolnišnici v Celju. Mag. Branko Šibanc dr.med. je v svojem delovnem poročilu o testiranju Bio-spectrum aparatov zelo natančno opisal rezultate, ki so ih dobili po Bio-spectrum aparatov.
Celotno Delovno poročilo dr. Šibanca in veliko znanstvenih pojasnil, mnenj naših strank in njihove izkušnje lahko preberete na spletni strani biospectrum.si.

Najbolj pomembna je pripravljenost na drugačen pristop in pogled na stanje. Odločitev, da se zdravljenja lotite drugače, bolj celotno in natančno, zahteva tudi veliko mero zaupanja v drugačen način zdravljenja. Morda se bo zdelo, da se odpravljate na popolnoma novo »potovanje« in dejansko je to res. Veni uri, v opremi »Vojne zvezd« se bodo prav te zvezde dotaknile vsakega delčka telesa in naredile kar se največ da.

Ko se odločite, rezervirajte si svoje mesto na 01/ 366 31 31.

You must be logged in to post a comment.

Všečkajte našo stran