Novice objavil

Urgo – rešitev za herpes, glivice, rane, opekline in še kaj!

Prihaja poletje, čas dopustov, čas sandalov in kljub temu, da je skozi vse leto potrebno skrbeti za svoje zdravje in telo, je ravno poletje tisti čas, ko se ne da skriti prav nič. Odprti sandali bodo več kot razkrili vaše stanje nohtov, vseh mozoljev tudi ne bodo prekrila sončna očala, vedno bo pa potrebno nositi s seboj tudi obliže in kakšen sprej za rane, ki se lahko zelo hitro pripetijo na plaži ali pohajanju v dolgih poletnih dnevih in večerih.

Daleč najbolj problematične znajo biti glivice na nohtih. Izdelek Urgo filmogel proti glivičnim okužbam nohtov vam bo zagotovo pomagal pri ohranjanju zdravih in lepih nohtov. Vsebuje hidroksipropil hitozan (HPCH), naraven polimer, ki deluje globoko v trukturi nohta in jo okrepi. Uporabljate ga tako, da ga nanesete enkrat na dan na čiste in suhe nohte.

Čopič omogoča idealno nanašanje filmogela na površino nohta, na obnohtno kožo ter pod konico nohta. Filmogel je neviden in brez vonja, se hitro suši in prodre v strukturo nohta, za njegovo odstranjevanje pa ni potrebno niti piljenje niti topilo. Izdelek je enostaven in hitro delujoč, vendar je njegova učinkovitost odvisna tudi od vaše vztrajnosti. Film je topen v vodi, zato ga je priporočljivo nanesti zvečer pred spanjem, da na nohtih ostane čim dlje časa.

Še podatek, ki se ga bodo razveselile predvsem ženske: Urgo filmogel proti glivicam ni lak in brez zadržkov lahko preko njega nanesete lak za nohte. Le da pred ponovnim nanosom Urgo filmogela lak odstranite. Se pa tudi Urgo filmogel nanaša na nohte tako kot lak za nohte.

Če vas bodo mučile afte v ustih, bo težavo rešil Urgo filmogel za afte, ki ustvari vodoodporno in fleksibilno filmsko plast, obstojno do štiri ure. Podjetje Urgo je pomislilo tudi na bradavice. Za te namene je več kot dobrodošel Urgo proti bradavicam, ki je  je medicinski pripomoček, ki učinkovito zamrzne bradavice na rokah in nogah vse do njihovega jedra in je namenjen domači uporabi. Vsebuje dimetil eter, ki zamrzne bradavico pri -50 °C.

Nadležen herpes bo odpravil Urgo filmogel proti herpesu, ki združuje prednosti gela in obliža in je izdelek, ki deluje v vseh fazah razvoja herpesa na ustnicah. Nanaša se 2-4-krat na dan.

Vsi izdelki Urgo so plod Laboratoires Urgo, ki je francosko družinsko podjetje, katerega začetek delovanja sega v leto 1890, ko je ustanovitelj Eugène Fournier odprl vrata svoje lekarne. Kmalu je zagnal lastno proizvodnjo izdelkov in na trgu so se pojavili prvi obliži Urgo, imenovani Urgoplast. Znamka Urgo z bogato tradicijo inovacij vse do danes ostaja sinonim za kakovostne izdelke za nego poškodovane kože. Vsi izdelki so izjemno kakovostni in preizkušeni.

Izdelki so na voljo preko spletne prodaje na uradni strani distributerja za Slovenijo. Pri naročilu nad 30 eur ni poštnine, zbirate pa tudi metuljčke – točke zvestobe.

 

Comments are closed.

Všečkajte našo stran