Novice objavil

Tony-a v Križankah priklicali kar trikrat!

Tony Cetinski, znan hrvaški pevec je 10. junija ponovno nastopil ljublajnskih v Križankah. Nazadnje je tam koncertiral leta 2010, pred tem pa leta 2008 tudi v Hali Tivoli, ko je imel velik koncertni spektakel v okviru turneje Furia Tour.

Tokrat so Križanke dobesedno pokale po šivih. Zagotovo ni večje radosti glasbenika, ko pogleda z odra. Če pa občinstvo še poje tvoje besedilo, pa gre sploh za potrditev, da si res zelo zaželjen.

Tony je prepeval tri ure v kosu, na oder se je na žaljo občnstva vrnil kar trikrat. Naj omenimo, da sicer nastop ni bil kakšen poseben spektakel v smislu posebne kostumografije, plesnih vložkov ali scenografije. Platno v ozadju je sicer ob določenih pesmih, sploh baladah bilo malce bolj vsebinsko dodelano, a Tony je ostal zvest svojemu stilu – da pevec pač poje in to je dovolj.

Predstavil je tako svoje najnovejše hite, kot tiste, ki so na sceni že dolgih 25-let, kolikor je letošnja številka njegove pevske kariere. Najprej smo zaslišali pesem Krik, nato pa so sledile uspešnice, ki jih njegovi oboževalci brez skrbi znajo zapeti, vsaj kaj se refrena tiče: Kad bi dao bog, Tebe ne bih mijenjao, Jednom u životu, Neka nočas dođu svi, Plamen ljubavi, Budi uz mene, Blagor onom tko te ima. Kot je povedal, je njegova absolutna prva avtobiografska pesem Ti samo ti, in seveda nam jo je zapel. Ni šlo brez legendarne Ja sam zaljubljen in pa seveda Kad žena zavoli. 

Pogrešali smo edino s čustvi nabito in pozitivno pesem, njegov velik hit, Tvoje tijelo. 

tony

Po tem, ko smo ga priklicali na oder zadnjič, je odpel še izjemno čustveno in žalostno pesem, posvečeno vsem ljudem, ki fizično niso več z nami. Gre seveda za balado 23. Prosinac. 

Križanke so zaradi arhitekture izjemno pribljene za obisk koncerta v poletnem času, pa četudi v morebitnem obdobju dežja, kajti ob straneh so odprete, sicer pa je nad obsikovalci streha. Občutek zaprtosti v dvorani,s ploh če je v njej ogromno ljudi, tako ni, saj je vedno prisoten dotok svežega zraka.

Tony nadajuje s svojimi koncerti, tako da ga v bližajočem poletju lahko ulovite na nekaterih počitniških destinacijah.

Datimi in lokacije so naslednji: 

25. 7. Prijedor

11.8.2015 Arena Pula

4. 9. 2015 Dubai

Čakamo naslednji koncert v Sloveniji, kajti kot je bilo videti, se mu za uspešnost v Sloveniji ni bati.

 

 

You must be logged in to post a comment.

Všečkajte našo stran