FruitBat objavil

SENZUALNOST, STIMULACIJA OB POGRNJENI MIZI

SENZUALNOST

fruitbat.siOb pogrnjeni mizi z izbrano postrežbo kvalitetnih pijač in slastne hrane, ki je hkrati še vizualno privlačna, si podajata kozarce in preizkušata okuse, vonjata mamljive dišave, drug drugega hranita, se dotikata rok in ustnic, ob odkrivanju omamnih detajlov vzdihujeta in se igrata, smejita. Raziskovanje, zapeljevanje in skupno uživanje ob hrani lahko prebudi razpon čustev in občutij, ki skoraj natančno posnema tiste ob čutnih srečanjih. Zdi se, da hrana in spolnost gresta z roko v roki… če to seveda želimo in znamo uživati.

NOSOROGOV ROG

Nosorogov rog v prahu, žolč visokogorskega tigra, posušen tigrov ali jelenov penis, posušene črne mravlje v olivnem olju, afriški kuščar, kača v žganju, testisi bikov ali oslov, račji embrio, kitov izbljuvan žolč, slonova sperma, kozja možganovina, naribani deževniki, mišji repki, morske kumare, placenta,  netopirji v juhi… zgodovina afrodiziaka je sestavljena iz veliko absurdnih idej, iz zgodovinskega in znanstvenega vidika  pa naj bi bili učinki teh ”afrodiziakov” le rezultat močnega prepričanja uporabnikov, da substance delujejo. In tako je nosorogov rog dražji od kokaina, zanj se na kitajskem črnem trgu lahko dobi vse  do 10.000 evrov. Moč prepričanj je neizmerna, vzajemno pa tudi škoda, ki se bohoti na prerijah.

STIMULANSI

Kaj pa resnično deluje? Človek biva v celoti z vsemi svojimi plastmi in če se materialno telo hrani z materijo, se finejša plast hrani z vibracijami, aromami in vsem eteričnim. Če je hrana pripravljena z ljubeznijo in s pozornostjo, z okusom in domiselnostjo, če znamo nekako pripraviti umirjen, dišeč, ustrezno barvit, osvetljen in urejen prostor, bo to krepilo zavestno prisotnost tistega, ki jo užije. In ko si pomagamo sami in smo vsakodnevno splošno zadovoljni, smo še bolj zavestni hrane ter postanemo izbirčni. Kvalitetna, balansirana hrana in ugodje nas povratno podpirajo in krog se ponavlja.

Da bo prebava dobra in da ne bomo utrujeni in zaspani, je dobro pol ure pred obrokom spiti kozarec tople vode. Vsak obrok bi naj zapolnil največ le eno tretjino prostornine želodca. In če se v jedi uporabljene prave kombinacije in začimbe, bo jed prijetna in poživljajoča.

Živila, začimbe, zelišča, eterična olja, ki dejansko dvigajo energijski potencial in brez tveganja dvigajo zmogljivost, delujejo na regenerativen način tako, da telesu spet povrnejo dragocene snovi. Nekaj kombinacij:

– Solata z rukulo, čičeriko, nastrganim korenčkom, s prelivom iz zmečkanega avokada in češnjevih paradižnikov, z nekaj kajenskega popra in žafrana.

– Sveže jagode s prelivom iz kokosove kreme, ki smo jo zamešali s prahom cimeta, domačim medom in nekaj matičnega mlečka, potreseno s posušenimi jagodami bele murve.

– Pasirane hruške, zmešane s prahom klinčkov in muškatnega oreščka, z dodano kremo, narejeno s prosenim mlekom, gostilom iz prahu rožičevih semen ter prahom vanilije.

– Poparjeni in na sezamovem olju malo prepraženi melancani, preliti s prelivom iz deviškega oljčnega olja, poprom, svežim rožmarinom in sesekljanim peteršiljem.

– Za bolj izčrpane, limonada s svežim ingverjem, meto in medom.

– Orehi, zmešanimi z medom, surovim arganovim oljem, cimetom in naribanim muškatnim oreškom.

– Čaj z ginsengom.

– Prah mace (obstaja več vrst: rumena, škrlatna, črna,…), ki ga zmešamo s smutijem ali sveže stisnjenim sadnim sokom.

– Stimulacija možganskih valov preko valovanj, ki jih imajo naravna eterična olja damaščanske vrtnice, sandalovine, vanilije, cimeta, muškatne kadulje, jasmina, bora.

Vse to lahko deluje oživljajoče, vendar pa nas najbolj oživi odprtost za energijo brezpogojne ljubezni, ki je najboljši vir energije in s tem tudi najboljši afrodiziak.

Avtor: Fruitbat.si

You must be logged in to post a comment.

Ostale objave iz sekcije

  • Bučke, puran, paradižnik in obvezen rožmarin

  • Pisana tortilija z govedino in zelenjavo

  • KO SE S POBEGOM ZAPEČATI PRAZNINO

  • Izjemno zdravo ločevalno kosilo

  • SENZUALNOST, STIMULACIJA OB POGRNJENI MIZI

  • Zdrava hitra oreškasta malica

  • HRANA NA DELOVNEM MESTU

  • Jajčni muffini

  • Solata kot obrok – 3.del

  • MOČ NAVAD IN ZAKAJ SPLOH TOLIKO ”TRUDA”

Všečkajte našo stran