Lepota objavil

Pozabite na strije

Strije na koži www.claudebell.siStrije so neprijetna nadloga, ki marsikomu povzroča občutek sramu. Če se še tako zelo prepričujemo, da to ni nič takega in se s svojim videzom sprijaznemo, potem zagotovo občutek še bolj potlačimo in ga na nezavedni ravni celo zanikamo.

Koža je del telesa, ki je vidna navzven in ker se vsaka nepravilnost pozna, jo človek težko prikrije. Res je, da so se ljudje v daljnih časih z videzom obremenjevali dosti manj v primerjavi z današnjimi časi pa si kljub temu upamo trditi, da temu le ni tako. Ljudje pa smo naravnani tako, da se počutimo lepo tudi takrat, ko dobro izgledamo. In občutek, ko stojimo goli pred ogledalom, pred svojim izvoljenim/izvoljeno, na plaži ali savni, je neprecenljiv sploh, če smo s tem kar vidimo, zadovoljni.

Hormonske spremembe so pomemben vzrok za različna stanja na koži, med drugimi tudi za strije. Velika populacija moških in predvsem žensk, okrog 70 %, jih trpi zaradi natrgane kože. Največkrat se strije pojavijo na predelih trupa, ramen in nog, predvsem pa nastanejo v času nosečnosti in v puberteti, ko se telo pospešeno razvija in rast ni v skladu z elastičnostjo kože, popolnoma enaka zgodba pa se zgodi pri hitro pridobljeni teži.

nosečnost strije www.claudebell.si

Strije med nosečnostjo

Pravijo, da za vsako boležen raste rožica. In res je tako. Zaradi pomanjkanja znanja smo danes prikrajšani za marsikatero rešitev, ki jo imamo praktično pred nosom. Včasih se niti zavedamo ne, kako zdravilne učinke imajo določene rastline na naše telo, um in srce.

Starodavno drevo argana je eden velikih čudežev narave, katerega plodovi izredno blagodejno vplivajo na človeka, njegove zdravilne lastnosti pa segajo tudi do celične ravni. Pravzaprav je trd orešček pod mesnatim delom tisti, ki v sebi skriva bogato in hranljivo olje. In ravno to olje je po temeljitih raziskavah eno najbolj učinkovitih sredstev za obnavljanje kože. Dandanes že zelo cenjeno arganovo olje, je pomemben pripomoček v kozmetiki kot tudi prehrani skoraj v vsakem domu. Pomembne nenasičene in esencialne maščobne kisline, z visoko vsebnostjo vitamina E pa so odlična rešitev pri preprečevanju in nastajanju vseh kožnih sprememb, vključno s strijami.
Na podlagi kliničnih raziskav so ugotovili veliko zmanjšanje strij tako v globini kot površini kože. Arganovo olje je namreč znano po tem, da zaradi zdravilnega učinka pomlajuje človeka, predvsem zaradi bogatih sestavin, ki jih to dragoceno olje vsebuje.

 

Je lepa in gladka koža to kar si želite?

Strije_Arganov koncentrat www.claudebell.si

Iz francoskega laboratorija Claudebell

Ko se človek odloči, da bo spremenil svoje življenje, išče temu primerno pomoč. In popolnoma enako velja za ljudi, ki se borijo s strijami. Za nekoga lahko predstavljajo strije majhen izziv, za drugega spet travmatično izkušnjo, ki pa jo lahko odpravi. Brezskrbnost v kopalkah odpravite tako, da si kopalk sploh ne oblečete ali pa z negovanjem svojega telesa poskrbite, da v kopalke smuknete svobodno.

Recimo, da se odločite za drugo možnost. Ta možnost je sedaj dosegljiva z nakupom izdelka Anti-Strech Marks ARGAN CONCENTRATE. Gre za izdelek v obliki roll-on embalaže. Praktična oblika mu omogoča lažji doseg do prizadetih območij in ker se koncentrat hitro in enostavno vpije v kožo, ga ni potrebno širiti po koži z rokami.

Torej, ste pripravljeni na pozitivno spremembo? Naročite izdelek tukaj.

You must be logged in to post a comment.

Ostale objave iz sekcije

  • Karitejevo maslo in njegovi lepotilni učinki

  • Lepotilni čudeži morskih globin

  • Vsestransko uporabno trdo milo za roke

  • Poslovite se od poraščenosti

  • Poletje brez skrbi: aplikacija Na soncu

  • Arnika – občudovanja vredna rastlina

  • Pozabite na strije

  • Pigmentni madeži na obrazu

  • Gube ali operacija?

  • Krčne žile pestijo 20-odstotkov človeštva

Všečkajte našo stran