Novice objavil

NOVOST V SLOVENIJI: Skoraj neboleča brazilska depilacija

Brazilska depilacija je izredno praktična, saj se z nadležnimi dlačicami po obisku salona ne rabimo ukvarjati vsaj kakšne tri do štiri tedne. Druga, malce manj prijetna zadeva pa je, da zna biti tovrstna depilacija precej boleča, koža pa nas lahko peče še naslednje tri dni.

To velja seveda za klasično brazilsko depilacijo. V tem prispevku pa bi vam želeli predstaviti novost na področju brazilskega depiliranja, in sicer depilacijo z voski LYCON. Gre za posebno vrsto voska, ki se nanese na kožo, počaka, da se malce strdi in ohladi, nato pa se ta vosek s potegom hitro odstrani in … dlačic več ni, koža pa tudi ni rdeča in boleča.

objava1

Salon, ki je specializiran za tovrstno depilacijo (pa tudi sicer za klasično brazilsko depilacijo na predelu nog, pazduhe in ostalih delov) se imenuje BRAZILKA. Najdete ga na Rudniku v Ljubljani na Peruzzijevi 82.

Salon Brazilka uporablja Avstralski Lycon vosek, ki je vrhunski izdelek za potrebe depilacije. Depilirajo tako moške kot ženske, le pri moških ne pride v poštev depilacija na njihovem “moškem bikini predelu”.

Pogljemo, za kakšen vosek sploh gre?

Vosek LYCON je narejen iz najboljših naravnih smol, čebeljih voskov in z dodanimi čutnimi aromaterapevtskimi sestavinami. Ima nizko delovno temperaturo, je izjemno prožen in nežen, zato na kožo deluje negovalno in blagodejno, voskanje pa je tako prijetna izkušnja, tudi na najbolj občutljivih delih telesa. predvsem na področju bikini predela.

Paleta voskov LYCON vključuje tople voske, voske za odstranjevanje s trakovi in enkratne voske LYCOjet, ki jih dopolnjuje skladen nabor losjonov LYCON za pred in po voskanju.

objava2

Voski LYCON so različnih prijetnih barv in dišečih arom in profesionalnim kozmetičarkam omogočajo, da se odločijo za najboljšo kombinacijo voskanja.

Glavna skrivnost je posebna formula in metoda zaščite kože z oljem pred voskom. Zaradi tega koža ni razdražna, ne poškoduje se vrhnja plast in koža po postopku ni rdeča, oziroma je resnično zelo malo opazno, da je ravnokar preživela depilacijo s toplim voskom. Vosek se sproti segreva, nato se ga nanese na kožo, malce počaka, da se ohladi in strdi, nato pa se ga odstrani.

Najprej se položi na kožo Lycon hranljivo olje, ki prepreči vstop voska v kožo in tako vosek odstrani samo dlake s koreninami. Depilacija na ta način je manj boleča za skoraj 70% v primerjavi s klasično brazilsko depilacijo.  Olje zaščiti povrhnjico in zmanjša rdečico na skoraj nevidno. S tem načinom voskanja so reakcije manjše, zaradi zaščite kože pa je tudi manj pojava vraščenih dlak, ki jih v Brazilki preprečijo  z izdelki za uporabo po depilaciji.

Vosek Lycon se segreva s pomočjo tega aparata. Zelo pogost je roza barve, pa tudi črne.

objava3

Preizkusite torej nov način depiliranja, neskončno manj boleč kot klasična brazilska depilacija. Tudi cene storitev so za tovrstno kakovost zelo ugodne. 

 

You must be logged in to post a comment.

Všečkajte našo stran