Novice objavil

Najprej črni, nato snežno beli!

Te dni je na vseh kavah glavna tarča “črn prah, ki ti pobeli zobe.” Največja prednost je menda, da je 100% naraven izdelek in da je v Sloveniji precejšnja novost. Izbrskali smo, da šele od sredine meseca marca. Torej vroča roba!

Aja? A tako! No, pa smo šli “policaji v civilu” raziskovat.

Vsi imamo radi bel nasmeh, o tem ni dvoma. Še raje imamo kavo, nekateri morda dodajo še rdeče vino, črn čaj in cigareto. Po vseh teh razvadah, je seveda nemogoče imeti “Hollywoodski nasmeh”.

Res je pa tudi, da raznorazne belilne paste zelo poškodujejo sklenino, estetski posegi beljenja zob, pa zraven tega poškodujejo tudi vašo denarnico.

Kaj torej je ta “črni prah!”

Dejansko gre za 100% aktivirano kokosovo oglje, pridobljeno iz kokosovih lupin. Nastane s segrevanjem kokosovih lupin pri izjemno visokih temperaturah (1,700° in več) v posebni komori, kjer se materialu postopoma dodaja para in odvzema kisik. V temu procesu se kokosove lupine spremenijo v izredno fin prah z mikroporoznim učinkom absorbcije, saj nase zelo učinkovito veže vse nečistosti ustne votline.


Kako ga uporabljati?

Lahko skupaj z zobno pasto, lahko tudi posebej. Torej po klasičnem umivanju z zobno pasto. Nekaj prahu nanesete na zobno ščetko in drgnete. Pustite delovati nekaj minut v ustih, nato pa sperete. Če ste kdaj že uporabili rdečo ali modro tabletko pri zobozdravniku, ali pa če se spomnite tega dejanja še iz vrtca, ko smo se učili pravilnega umivanja zob – ja, takšne zobe boste imeli po tem oglju – črne. Po spiranju z vodo, pa seveda bele in nato ob redni uporabi (enkrat ali dvakrat dnevno) snežno bele.

Cena 50 ml prahu iz kokosovih lupin vas bo s poštnino prišla nekaj več kot 20 eur. V primerjavi z belilnimi posegi v ordinacijah je to smešna cena, ob predpostavki, da gre res za popolnoma naraven izdelek.

Našli ga boste pod imenom Karbonoir, dostopen je na uradni spletni strani, facebook profil pa je tukaj.

Kot rečeno, je najbolj pomembno dejstvo, da vam bo izdelek na popolnoma naraven način narisal zelo lep bel nasmeh!

Foto: Karbonoir fb in uradna spletna stran.

Comments are closed.

Všečkajte našo stran