PR Članki objavil

NAGRADNO: Origanovo olje in test prisotnosti kandide!

Velikokrat pride obdobje, ko se zelo slabo počutimo, smo nemirni, razdražljivi, predvsem pa, kar je najpomembneje: nenehno brez volje in energije. Splošno slabo počutje brez pravega razloga je v našem življenju ob dodatku stresa in slabega spanca, zelo pogosto. Zato je zdrav način življenja, gibanje in dodajanje ustreznih vitaminov ter prehrambenih dodatkov izjemno dobrodošlo. Sploh, če nimate uravnotežene in redne prehrane.

Tokrat vam v sodelovanju s spletno trgovino BIOFORMA predstavljamo olje divjega origana, ki blagodejno vpliva na dihala in imunski sistem ter je velika podpora prebavi in želodcu, ki je pogosto krivec za vaše splošno slabo počutje.
Olje divjega origana je pridelano iz 100% izvlečka origanovih listov z vsebnostjo 78,20% naravnega karvakrola. Je eden najmočnejših naravnih izvlečkov iz narave. Njegova uporaba je znana že več kot tisoč let in je bila dobro poznana ter čaščena že v starodavnem Egiptu.

Je izredno močno antibakterijsko, protivirusno, protiglivično, antiseptično in antifugalno olje. V prvi vrsti zmanjšuje bolečine in vnetja, krepi imunski sistem, pomaga pri težavah dihal in dihalnega sistema, izboljšuje gibljivost sklepov in prožnost mišic, pomaga pri težavah prebavnega sistema in bolečinah v želodcu.

Divji origano – biser za zdravje imunskega sistema

Znanstveno dokazano uničuje glivice kandide, E. coli, salmonelo, stafilokoke in še prek dvajset drugih bakterij. Origano vsebuje namreč flavonoide, ki so odlični antioksidanti ter spodbujajo zaščito celic pred prostimi radikali; rožmarinsko kislino, sterole, vitamina A in C ter številne minerale. V primerjavi s tradicionalnimi oblikami (začimbe, posušene rastline), so te aktivne snovi v eteričnem olju prisotne v visoki koncentraciji.

Zakisanost, vnetja in napadi različnih nezdravih bakterij, ki se razmnožujejo v našem telesu so namreč spremljevalci današnjega stresnega načina življenja mnogih.

Olje divjega origana se zato uporablja:
– za krepitev imunskega sistema
– za izboljšanje zdravja dihal
– kot zaščita pred gripo in prehladi
– kot pomoč pri težavah s sinusi
– pri prisotnosti kandide, E. coli, stafilokokov, salmonele v telesu
– pri okužbah kože in težavah s prebavo
– za gibljivost sklepov in prožnost mišic

In še nekaj besed o kandidi, ki je pereča težava mnogih

Kandida, oziroma kandidoza je stanje prekomerne rasti glivice kandide (Candida albicans), ki je sicer naravno prisotna tudi pri zdravem človeku. Pogosto zdravljenje z antibiotiki, amalgamske zalivke, hujše virusne okužbe, diabetes in rakava obolenja lahko privedejo do nenormalnega razmnoževanja te glivice v telesu. Za odpravo kandide sta potrebna stroga dieta in zdravljenje črevesja, predvsem pa sta pomembni ponovna vzpostavitev bazično-kislega ravnovesja v telesu in okrepitev imunskega sistema, saj je kandida lahko tudi zelo trdovratna. Olje divjega origana je vsekakor izjemno učinkovito pri boju proti tej glivici.

Kako se olje divjega origana uporablja? 

5 kapljic, 1-2 krat na dan. Uporabite razredčeno z 5 ml olja ali sokom.

___________________________________________________________

Prilagamo še navodila za test, v kolikšni meri je v vašem telesu prisotna kandida. Test lahko opravite kar sami, če ste seveda do sebe dovolj iskreni.

Brezplačno e-knjigo o kandidi, pa si lahko prenesete ali jo preberete tukaj.
___________________________________________________________

Eno stekleničko olja divjega origana, blagovne  znamke Alter Medica poklanjamo našim bralcem

Če želite stekleničko tega izjemno dragocenega olja, ki bo pomagal okrepiti vaš celoten imunski sistem, odgovorite na nagradno vprašanje: Na spletni strani BIOFORMA poiščite rubriko, kjer so prehranska dopolnila, ki pomagajo ojačati vaš imunski sistem. Naštejte vsaj pet tovrstnih izdelkov in njihova imena pošljite na e-mail floresita365@gmail. Odgovore bomo zbirali do 27. 2. 2018 do 15. ure. Po tem datumu bomo nekoga izžrebali in mu poslali 30 ml stekleničke olja divjega origana. 

Foto: Bioforma in Pixabay

 

Comments are closed.

Všečkajte našo stran