Novice objavil

Ljubitelji mehurčkov – 2. salon penin je tukaj!

Če še ne veste, penine imajo svoj samostojni dogodek – salon penin. Letos bo potekal že drugo leto zapored, in sicer v petek 13. februarja v hotelu Union v Ljubljani. Dogodka se lahko udeležite od 17. do 24. ure.

Vstopnice so v predprodaji stale le 10 eur, na dan dogodka jih lahko kupite v hotelu Union, cena je le 15 ur. Vstopnica vam omogoča neomejeno pokušino vseh razstavljenih penin. 

penine1

Seznam vseh razstavljalcev si lahko ogledate tukaj. 

Peneča vina, ki jih bo moč okusiti in kupiti na Salonu penečih vin, bodo nadgrajena v skladu s trendi – z vrhunsko kulinariko hotelov Union. Za piko na i čarobnemu vzdušju, ki se bo zgodil ta večer pred valentinovim, pa bo poskrbela skrbno izbrana glasbena spremljava, ki bi znala koga zvabiti tudi na ples.

Vinarji in vinske kleti/ blagovne znamke (36)

1. SLOVENIJA (22)
– Goriška brda, v.d. Primorska (6)
– Kras, v.d. Primorska (2)
– Vipavska dolina, v.d. Primorska (3)
– Slovenska Istra, v.d. Primorska (2)
– Štajerska Slovenija, v.d. Podravje (5)
– Bela krajina, v.d. Posavje (2)
– Bizeljsko Sremič, v.d. Posavje (1)
– Dolenjska, v.d. Posavje (1)

2. TUJA VINA/ BLAGOVNE ZNAMKE (14)
– Francija, Šampanja (7)
– Hrvaška (3)
– Italija (3)
– Španija (1)

Ideja salona je povezati pridelovalce, trgovce in distributerje domačih in tujih penečih vin, ki so prisotna na slovenskem tržišču, ter jih predstaviti na ekskluzivnem dogodku skrbno izbranim ciljnim javnostim. Tukaj so mišljeni gostinci, odgovorni v restavracijah in hotelih, poslovneži, novinarji, trgovci, lastniki vinotek, sommelierji, predstavniki najrazličnejših medijev ter na koncu in nenazadnje ljubitelje penečih vin.

You must be logged in to post a comment.

Všečkajte našo stran