PR Članki objavil

Končno je priletel Metuljček – samolepljivi nedrček za obleke in majice z odprtim hrbtom!

Dekleta, prihajajo vse toplejši dnevi in v seksi poletnih oblekicah ter majicah z odprtim hrbtom boste letos lahko naravnost sijale.

metuljcek2Saj poznate tisti občutek, ko si nadenete modrc in nato obleko, za tem pa ugotovite, da se vidijo naramnice in že ničkolikokrat si rečete: “Joj, pa ne že spet, tako seksi obleka, modrc pa vse pokvari!” Poskusite modrega, črnega, rdečega, belega, vijoličnega, modrc brez naramnic, modrc s silikonskimi naramnicami, a pri vsakem zmajate z glavo, saj “to ni to”. V takšnih trenutkih si zagotovo želite, da bi obstajal nevidni modrc oziroma karkoli, kar bi vaše prsi naredilo pokončne in lepe ovalne oblike. In seveda nikjer se ne sme nič videti, nobenih robov ali bog ne daj, sledov naramnic.

metuljcek1Z veseljem vam sporočamo, da je za takšne tegobe kot nalašč na voljo nedrček Metuljček. Gre za novost na slovenskem tržišču, ki vam bo polepšala prenekateri poletni večer, ko boste lahko blestele v seksi obleki z zapeljivim golim hrbtom.

Nedrček Metuljček ima notranji del obložen s posebnim gelom, ki je močnejši od silikona. Je ultra tanek (5 mm) in lahek. Daje občutek, da vam krila metulja povzdigujejo prsi. Ravno ta oblika je nadgradnja že obstoječim silikonskim nedrčkom. Ima tudi daljšo življensko dobo in boljši oprijem kot klasični silikonski nedrčki. Zaradi svoje metulju podobne oblike oprime oprsje na točno pravih mestih in naredi push-up efekt. Sestavljen je iz pene in gela, zaradi česar je tako tanek in udoben. Svojevrsten gel, podoben silikonu, mu daje sposobnost samolepljivosti, ki je tako močna, da se popolnoma oprime oprsja, dokler ga fizično ne odstranite. Nosite ga lahko ves dan in ne le 6 ur, kot je priporočilo običajnih silikonskih nedrčkov.

V aplikaciji, ki ponuja 360 stopinjski pogled si lahko natančneje ogledate, kako vaša obleka izgleda z uporabo Metuljčka in brez njega. Za ogled detajlov, kliknite z miško in si pogled še povečajte.

Metuljček je na voljo v beli in kožni barvi, velikosti košaric pa so A, B, C, D. Uporabite ga lahko približno 100 krat, njegova življenjska doba je približno tri leta, če seveda upoštevate vsa navodila proizvajalca. Kar je namreč izrednega pomena je, da ga pravilno namestite na čisto in suho oprsje, na katerem ne uporabljate nobenih krem, parfumov in ostalih kozmetičnih preparatov ali pripomočkov.

Podrobna navodila, kako si nadeti metuljčka, najdete tukaj.

metuljcek3

Po uporabi ga nežno očistite z vodo (ne vročo!) in blagim milom ter pustite, da se popolnoma posuši. V omari ga hranite stran od vseh ostrih predmetov ali karkoli takšnega, kar bi utegnilo poškodovati nedrček ali gel. Ko ga slečete, vedno nanj prilepite zaščitno folijo, ki preprečuje nabiranje prahu. Nikoli pri čiščenju ne uporabljajte ščetke, nohtov, alkohola ali kakšnega drugega agresivnega čistila. Nedrček čistite le s primerno toplo vodo in nežnim gelom za umivanje. Striktno prepovedana je uporaba vroče vode in direktna izpostavitev gela sončnim žarkom.

Še cena! Skupaj s poštnino boste zanj odštele 17, 40 eur.

Foto: Metuljčica.com

You must be logged in to post a comment.

Všečkajte našo stran