Novice objavil

Hiše Lumar: Dom je lahko tudi energetsko izjemno varčen

Ko se odločamo za nakup nepremičnine imamo ogromno najrazličnejših možnosti, za kaj se odločiti, seveda pa je odločitev konec koncev vedno najbolj odvisna od naših želja in finančnih zmožnosti.

Nekdo si želi bivati v bloku brez vrta v središču mesta, spet drugi na deželi, daleč stran od mestnega smoga v veliki hiši z vrtom in parcelo, spet tretji v veliki vili ob morju z bazenom, nasadom olj in teniškim igriščem.

hi1Hiša iz linije Black line.

Ena od možnosti so tudi nizkoenergijske in pasivne montažne hiše oziroma objekti, ki so v zadnjem času zelo ekološka in pohvale vredna odločitev. V podjetju Lumar so z namenom predstavitve tovrstnih nepremičninskih objektov, organizirali dan odprtih vrta.

Lumar je sicer vodilni slovenski proizvajalec nizkoenergijskih in pasivnih montažnih objektov, ki je s svojimi inovativnimi ter okolju prijaznimi rešitvami prisoten tako v Sloveniji kot tujini. Hiše, ki jih na željo naročnikov izdelajo so lahko iz linij: pasiv, avantgarde, prestige, classic, individual, black line.

hi2Primer hiše Biosolaris 135.

Na dnevu odprtih vrat so premierno predstavili dve vrhunski hiši: Individualno pasivno hišo Kubus in nizkoenergijsko hišo EOS-D 166.  Obe hiši odlikuje energetska učinkovitost, funkcionalnost, sodobno oblikovanje, visoko bivalno ugodje.

V video prispevku na vrhu je podrobnosti njihovih produktov in načina gradnje pojasnil komercialni direktor podjetja Lumar, gospod Aljoša Sevčnikar.

Foto: Lumar
Video: Gea TV z namenom promocije tudi v drugih medijih

 

You must be logged in to post a comment.

Všečkajte našo stran