Novice objavil

Dober nasvet je lahko vreden več kot pet tisoč evrov!

Vsi se kdaj znajdemo v krizi, ki je nastala samo in izključno zaradi tega, ker smo ujeti v pajkovo mrežo svojega razmišljanja in odnosov (ljudi, s katerimi smo že leta in leta) in seveda imajo tudi ti ljudje nek svoj način razmišljanja in vedenjske vzorce.

Če prihaja do nenehnega napetega ozračja doma, ali v službi, v odnosu do svojih majhnih ali že večjih otrok, ali v odnosih s sosedi, starimi starši, partnerjevimi starši in sploh komer koli drugim, bi bilo pravilno in smotrno, da se s temi določenimi situacijami in vedenjskimi vzorci spopademo in jih malce podrobneje analiziramo.

 

1

V teoriji je vse to seveda zelo lepo in poetično povedano, kot pa vsi vemo, se v praksi ta pravljica velikokrat ne obnese, kajti “najedanje” je kar naprej pred nami in nam “para živce”.

Verjemite, samo en ali malce več pogovorov s “pravo osebo”, ki vas ne pozna osebno in je zato bolj objektivna, lahko reši prenekatero težavo, predvsem pa vam odpre nov segment in popolnoma nov pogled.

Saj poznate frazo “Vse je v glavi!” Ja, vse je v glavi, le dovolite si, da to prenesete tudi v prakso in da ne ostane samo v teoriji.

V Upaj.si se ukvarjajo ravno s takšnimi oblikami svetovanja, ki je individualen in samo vam pisan na kožo.

2

Imajo več programov, namenjenih tako starejšim, upokojencem, kot mladim staršem, morda starejšim staršem, svetovanja na področju kariere, novega načina razmišljanja in sestavljanja urnikov, kako spremeniti svoj vsak dan, da bo drugačen, bolj pester, vsebinsko poln, izzivalen in napolnjen z energijo, ki jo boste lahko zaužili in vsrkali vase “do konca”.

Izkušena univ. diplomirana socialna delavka Špela Steblaj, ki se ukvarja z družinskimi in osebnimi svetovanji, vam bo vsekakor prisluhnila tako kot ste si vedno želeli in verjemite, našli boste pot do sreče in novih, lepih odnosov. Samo zaupajte sebi in verjemite, da lahko samo sebe spreminjate, ne pa tudi drugih. Oziroma drugi se bodo, če se boste spremenili vi, kajti vi ste ogledalo ljudem okrog vas.

Foto: Foter.com (free photos).

 

 

You must be logged in to post a comment.

Všečkajte našo stran