PR Članki objavil

Carica – paštete, omake in narezki za prste obliznit

Pred nami je še ena uspešna zgodba slovenskega podjetja. Le-te seveda z velikim veseljem predstavljamo na našem portalu, saj bomo le z veliko mero optimizma in vztrajnosti kljubovali negativnostim in “krizi”.

c

Na slovensko tržišče je prispela nova blagovna znamka Carice, ki ponuja izvrstne paštete in narezke, pripravljene jedi in omake.

Blagovno znamko je na trg lansiralo podjetje Knaus storitve d.o.o., ki se ukvarja z distribucijo blagovnih znamk široke potrošnje, s katerimi uspešno zadovoljujejo potrebe strank in izboljšujejo kakovost vsakdanjega življenja.

Z novo blagovno znamko Carica, želi podjetje doprinesti k razvoju slovenske proizvodnje in posledično zaposlitev, kupcem pa ponuditi nekaj novega in s tem zagotoviti vrhunsko domačo kvaliteto odličnega okusa. Podjetje in njihove izdelke lahko spremljate tudi na Facebook-u.

Izdelki Carica:

Naštevilčnejše so paštete (sedem okusov). Vsebujejo le skrbno izbrane in kakovostne kose mesa in ribe s preverjeno kakovostjo, naravne začimbe in posebne značilnosti proizvodnje, kot je ročno izkoščiščevanje, izdelovanje brez konzervansov, glutena in drugih aditivov pri posameznih izdelkih.
Okusi: Kokošja pašteta, Piščančja paštete Junior, Tunina pašteta, Jetrna pašteta, Jetrna pašteta s šunko, Čajna pašteta, Piščančja pašteta pikant.

Od pripravljenih narezkov pa Carica ponuja: Mesni narezek 100 in 150 gramov ter piščančji narezek.

– Med pripravljenimi jedmi lahko izbirate med govejim golažem in pasuljem s klobaso.

– Potem pa so tukaj še omake: mesni ragu, piščančji ragu in mesni ragu s pršutom.

ca
»Izdelke Carica lahko najdete v vseh trgovinah po Sloveniji«

Privoščite si najboljše – carsko zdravje namazano na kruh ali kot glavno toplo jed!
Uživajte!

Foto: Facebook Carice

 

 

 

 

You must be logged in to post a comment.

Všečkajte našo stran