Novice objavil

Bravo! Femme fatale je Velenjčanka Tanja Skaza

Na portalu velenje.info z veseljem objavljamo novico, da je najbolj usodna Slovenka oz. Femme fatale leta 2014 Velenjčanka Tanja Skaza.

Femme fatale 2014 - Tanja SkazaTanja Skaza

Tanja Skaza je direktorica družinskega podjetja Plastika Skaza, vodilnega slovenskega podjetja v predelavi in oblikovanju plastičnih mas. Prireditev Femme fatale 2014 je potekala v festivalni dvorani, v sproščenem slogu, polnem humorja jo je povezoval Klemen Bunderla, voditelj Radia Aktual in pevec.

Izbor Femme fatale poteka pod okriljem priljubljene ženske revije Eva, zmagovalko pa izberejo bralci najbolj branih slovenskih revij Jana, Lady, Stop, Obrazi, Lepa & zdrava, časnika Svet24 in seveda revije Eva.

Femme fatale 2014 - voditelj Klemen BunderlaKlemen Bunderla

Prireditev, na katero so se odzvali številni znani Slovenci in Slovenke iz medijskega sveta je otvoril mlad pianist Ermin Tkalec in usodna plesalka Eva, ki je občinstvo popeljala v dvorano po čudoviti preprogi iz vrtnic in velikim kovčkom. Fatalni spektakel je z uvodno pesmijo uradno začel Klemen Bunderla, skozi večer pa sta se z novima uspešnicama predstavila vzhajajoči zvezdi Clemens in Alex Volasko, za največ navdušenja pa je poskrbel Jan Plestenjak s klavirsko interpretacijo svoje že precej stare uspešnice Ona sanja o Ljubljani.

Femme Fatale 2014 - Jan PlestenjakJan Plestenjak

Prireditev je bila ravno prav kratka in jedrnata, najbolj nas je zanimal predvsem del, kjer so se obiskovalcem lahko predstavile letošnje finalistke. Voditelj večera Klemen je nekaj minut namenil prav vsaki, vprašanja so se nanašala na pomen lepote, včasih so usodne ženske morale dokončati stavek ali povedati kakšno anekdoto iz svojega otroštva.

Femme Fatale 2014Letošnje finalistke z zmagovalko Tanjo Skaza v sredini.

Za naslov femme fatale 2014 so se potegovale Živa Rogelj v kreaciji Maje Ferme, Damjana Bakarič v kreaciji Nine Šušnjara, Ilka Štuhec v kreaciji Urše Drofenik, Snežana Vukmirović v kreaciji Mirjam Bernard Varga, Andreja Semolič v kreaciji Diane Kotnik Lavtižar, Katarina Matejčič v kreaciji Matevža Faganela in Ane Lazovski, Sanja Modrić v kreaciji Stanke Blatnik, Nataša Berginc v kreaciji Jožice Videnšek in Tanja Skaza v kreaciji Maje Štamol Droljc.

Kaj je povedala letošnja fatalka?

»Kot zelo zaposlena poslovna ženska si rada privoščim tudi malo razvajanja. Prosti čas sicer najraje preživljam z družino, nekaj časa pa potrebujem tudi zase in za kakšen klasični ženski večer.«

Tanja je obiskovalcem povedala, da uživa ob plesanju salse, za telovadbo pa najraje izbere zumbo. Bila je zelo zgovorna in je povedala, da bi lahko govorila cel večer, želela pa je izpostaviti dejstvo, da jo veseli, ker so ženske vse močnejše tudi v gospodarstvu in politiki. Gospodarstvenice so po njenem mnenju močne ženske, ki znajo lepo kombinirati družinsko življenje s svojo kariero, pri tem pa ne smejo pozabiti nase.

11

Kot smo že napisali, je Tanja Skaza direktorica družinskega podjetja Plastika Skaza iz Velenja, vodilnega slovenskega podjetja v predelavi in oblikovanju plastičnih mas ter proizvodnje, ki zaposluje več kot 200 ljudi. Ustvarja v podjetju, ki je dokaz, da lahko lokalna zgodba postane globalni uspeh. Izpostavila je še, da svoje delo svoje delo opredeljuje kot hobi, odlične rezultate svojega dela pa kot posledico. Podjetje Plastika Skaza se lahko pohvali tudi z nazivom »menedžerkam prijazno podjetje«, ki so ga v podjetju, kjer je 57 odstotkov žensk na vodilnih položajih, prejeli lani.

Dosedanje femme fatale so: Tanja Ribič (2004), Živa Vadnov (2005), Sanja Grohar (2006), Nina Ivanič (2007), Bernarda Žarn (2008), Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy (2009), Nika Kljun (2010), Nataša Dobelšek (2011), Jadranka Juras (2012) in Ana Lukner (2013).

22

Glavni pokrovitelj prireditve je bila letos Kozmetika Afrodita, vodilno slovensko kozmetično podjetje, ki svojo zgodbo o lepoti in uspehu piše že od leta 1970, svoje dolgoletne izkušnje pa modro združuje z veliko mero inovativnosti. Letošnji pokrovitelji so bili še Abanka, ki predstavlja obročno kreditno kartico Visa Electron, ter podjetji LifeClass Hotels & Spa in Nama ter Argeta.

You must be logged in to post a comment.

Všečkajte našo stran