PR Članki objavil

Bioforma – zdrava trgovina oz. “lekarna” vsakega doma

Zdravje je naše največje bogastvo. Tega se morda velikokrat ne zavedamo dovolj, ampak šele takrat ko nas na to opomni bolezen. V majhnih ali malce večjih “opominih”. Ključen je celoten spekter psiho-fizičnih dejavnikov, od misli, besed, dejanj, dovolj gibanja, zdrave, hranljivo dovolj bogate in kakovostne hrane ter nenazadnje zdravi in kakovostni odnosi ter pravilen odnos do sebe in svojega telesa.

Če se že samo eno od teh dejavnikov poruši, imamo lahko težave.

Če se poslužujete kakšne posebne diete oz. načina prehranjevanja, pa je še toliko bolj potrebno paziti, da imamo v telesu zagotovoljene vse potrebne minerale, vitamine, vlaknine in ostale snovi.

V spletni trgovini Bioforma boste našli ogromno zdravih dodatkov k prehrani. Razdeljeni so po različnih rubrikah, da bo vaše iskanje lažje. Če imate specifično težavo z npr. lasmi, kožo, nohti, poiščite kakšnega izmed teh izdelkov.


Takšen 21-dnevni detox je prav gotovo odlična izbira za razstrupljanje vašega telesa.

Začetek leta v veliki večini ljudje izkoristijo za zdrav način življenja in razstrupljanje. V ta namen je zelo dobrodošel detox paket, ki vsebuje pegasti badelj v obliki kapsul, alge in artičoko. Ta paket zadostuje za 21-dnevni detox, z njim pa boste odlično očistili jetra, prebavni sistem in ledvice.

Odlični dodatki v prehrani so tudi superživila. Tukaj boste našli vse od nadomestkov sladkorja do alg in trav, semen, oreškov, konopljinih izdelkov in mnogih drugih zdravih prehrambenih dodatkov.

Izredno zdrav dodatek v vaši vitalnosti so tudi npr. kapsule zelene kave. Gre za zelena nepražena zrna kave. Vsebujejo veliko klorogenske kisline, ki je za človeško telo zelo koristna.

Zdravi nadomestki belega rafiniranega sladkorja!

Tudi za ljudi s povišanim holesterolom in diabetesom je v Bioformi posebna rubrika. Našli boste kapsule za znižanje holesterola, zdrave nadomestke sladkorja, različna olja, praške in druge prehrambene dodatke.

Vabljeni, da “prelistate” rubrike z zdravimi prehrambenimi dodatki in zdravimi alternativnimi možnostmi glede izbire živil na portalu Bioforma.si in se odločite za bolj zdrave izbire živil v vaši vsakodnevni prehrani.

Uživajte in ostanite zdravi.

Foto: Bioforma.si

Comments are closed.

Všečkajte našo stran