Novice objavil

Piloti, bi se vozili s kolesom YikeBike?

Pipistrel praznuje 25. obletnico!

Začetek jubilejnega leta bo zaznamovan s posebnim darilom : Vsak kupec , ki bo do 15. januarja naročil letalo v podjetju Pipistrel, bo prejel inovativno električno kolo YikeBike , ki ga lahko zložite tudi v prtljažnik letala.

t1

Malce zgodovine Pipistrela

Ime in registrirana blagovna znamka podjetja Pipistrel se je uradno pojavila pred 25 leti , leta 1989, čeprav se je njihova letalska dejavnost pričela  že nekaj let pred tem.

V počastitev te pomembne priložnosti bodo praznovali celo leto 2014 na različne načine :
– sodelovali bodo na uradnih dogodkih in javnih praznovanjih
– predstavljali nove modele letal in nove projekte
– organizirali bodo vodene oglede tovarne
– izdali omejeno jubilejno opremo in še in še.

t3

Obljubljajo, da bodo razvajali svoje stranke s posebnimi presenečenji – in prva je že tu !

Piloti se pogosto srečujejo s problemom pristanka na letališču, ki je daleč od svoje končne destinacije, mesta, hotela, itd. Zato so se v podjetju Pipistrel odločili, da jim ponudijo inovativno rešitev: Električno kolo YikeBike.

Kolo se zloži v zaščitno vrečko, ki je tako majhna, da sta v letalu lahko celo dve kolesi – tudi če ima letalo nameščeno balistično padalo. Motor je nekaj posebnega zaradi svoje inovativne oblike. Lahko se ga naučite voziti v samo nekaj sekundah in to tako, da imate popoln nadzor nad kolesom in varno vožnjo.

Po vožnji se lahko kolo enostavno pospravi v nekaj potezah, položi v zaščitno vrečko in shranjeni v prtljažnik letala. V tem videoposnetku si oglejte, kako preprosto se YikiBike pospravi.

Če imate s seboj kolo YikiBike, vam torej ni več potrebno poklicati taksija , ko letite do naslednjega mesta – in po tem, ko ste končali z letenjem za tisti dan, se lahko udobno pripeljete nazaj domov!

T4Promocija traja od 15. decembra 2013 do 15. januarja 2014 . V tem času bodo vsi novi kupci , ki se bodo naročili na letalo in plačali akontacijo, prejeli YikeBike. Vsak uporabnik bo prejel eno kolo za vsak zrakoplov, ki ga bo naroči do 15. januarja 2014 .

Za več informacij se obrnite na spletno stran podjetja Net projekt.

Kontaktna oseba: matjaz.ivanusa@net-projekt.si (telefon: 041 444 953).

Foto in video: Net projekt

You must be logged in to post a comment.

Všečkajte našo stran