PR Članki objavil

Berryshka – strast, eleganca in slasten okus

Ko govorimo o čokoladi, so pravi ljubitelji zagotovo zelo izbirčni. Če jo kupujete zase ali za darilo, je zato vredno dobro premisliti, katero izbrati.

coko4
Okusne praline Berryshka so zagotovo takšne, ki vam bodo še dolgo ostale v spominu. Edinstven okus, ličen dizajn samih pralin, kot tudi embalaže, v kateri se skrivajo.

Sicer pa zgodba o Berryshki  sega daleč v sedemnajsto stoletje, saj je destilarna in čokoladnica nastala v objemu kočevskega pragozda, v bližini kraja Soteska. Tam že tristo let stoji in buri duhove skrivnostni baročni stolp skritih sladkosti in pregrehe, imenovan Hudičev Turn.

coko2

Ko pomislimo na Berryshko je zagotovo najprej na seznamu kakšen od okusov Berryshka likerjev.

Čokoladni kozarčki, iz katerih se lahko pije kakšen od likerjev, je pa tako ali tako Berryshko izjemno priljubljen izdelek. In, če pogledate njihov darilni program, bodo vse dileme, o tem, kaj podariti za darilo, končno odpravljene.

Zraven darilnih paketov, likerjev, žganja, čokolad in pralinejev, pa ponujajo tudi obisk njihove destilarne in čokoladnice iz prejšnjega stoletja. Nahaja se v kraju Obrh na dolenjskem.

V objemu čiste in neokrnjene narave kočevskega pragozda, ob petju ptic in ob kristalno čistem izviru, spoznajte svet ustvarjanja in se prepustite užitkom strastno dobrih okusov.

V družbi pravega mojstra destilacije boste izvedeli vse od tradicionalnega mletja, fermentiranja in postopka destilacije, do polnilne linije, kjer vsi postopki polnjenja, zapiranja in etiketiranja steklenic, še vedno potekajo ročno.

Svoj pogled boste lahko usmerili tudi v čokoladnico, kjer boste v družbi čokoladne mojstrice, izvedeli vse o pripravi Berryshkinih čokoladnih dobrot.

coko1

Po ogledu se lahko s pravim pridihom gozda, spočijete v baru ter se z vsemi čuti prepustite okušanju Berryshka izdelkov, mednarodno priznane kakovosti. V kolikor kateri okus osvoji vaše srce, ga lahko kupite tudi v domači trgovinici.

Za rezervacijo termina za voden ogled destilarne in čokoladnice preverite obratovalni čas. 

 

You must be logged in to post a comment.

Všečkajte našo stran