PR Članki objavil

Ašvaganda – ko mišice zrastejo na naraven način

Le kdo si ne želi sijati od zdravja in prekipavajoče energije; sploh pa, če že obiskujete fitnes, zakaj se ne bi to tudi poznalo na telesu, kajne?

Zakaj vam ne bi drugi zavidali vaše prelepe postave, čilosti, čvrstih stegen; sami pa bi dobesedno prekipevali od energije, zdravja, pozitivnega počutja in kondicije. Zdrav duh v zdravem telesu ni več tako daleč, v bistvu je pred vami, le dovoliti si morate, da mu podate roko.

Seveda je za rast mišične mase na voljo veliko različnih napitkov in prehrambenih dodatkov, a pozor – niso vsi naravni.

Tokrat vam predstavljamo Ašvagando!

Čarobna, malce čarovniška beseda! Pa poglejmo, kaj Ašvaganda sploh je?

m

Super živilo Ašvaganda je eno najbolj vitalnih zelišč! Uporablja se že vse od antike za zelo širok spekter obolenj. Najbolj pa je znana  po svojih krepilnih lastnostih (predvsem za krepitev imunskega sistema po bolezni). Pri moških je pa tudi znana kot povečevalka libida. No, ja, tudi ženskam ne škodi na tem področju!

 

Ašvaganda neverjetno razveseljuje predvsem športnike, saj izjemno pripomore k  povišanju mišične mase, oblikuje mišice in povečuje vzdržljivost.

Kaj je o Ašvagandi povedal športnik Rok:

“Že v štirih tednih sem zaznal porast mišične mase, imel sem več moči, izboljšala se je zbranost ter tudi apetit.”

Naj povemo, da je Roka, povsem običajen 29-letni fant, ki si je že nekaj časa prizadeval doseči malce bolj izoblikovano telo in več mišične mase. Prijatelj mu je priporočil Ašvagando in ob redni vadbi in pravilni prehrani je na naraven način pridobil 4 kg mišične mase v samo enem mesecu.

Kako uživamo Ašvagando?

Bio Ašvaganda je v obliki praška. Preprosto jo primešamo smoothijem, sokovom, vodi ali čaju. Na začetku je dodajte malo, ko pa se telo navadi, lahko doziranje povečate in prilagodite svojim potrebam.

a

Na telo Ašvaganda deluje na 4 stopnjah, saj telo absorbira sestavine preko žrela, jezika, vonja in želodca ter tako krepi mišice po celem telesu. Na ta način lahko ob rednem vnosu zdrave prehrane izgubite nezdravo maščobo in pridobite zdravo težo in tako željeno – mišično maso!

nŽelite lepo izklesano telo in sijočo kožo? Čarobna beseda – Ašvaganda!

Ašvaganda, kje je tvoja skrivnost?

Je popolnoma naravna in zdrava, že  po nekaj dneh uživanja pa boste opazili spremembe v počutju, boljši koncentraciji in umirjenosti. Volja po telovadbi in fitnesu se bo porodila kar sama!  Že po enem tednu boste v ogledalu lahko videli, kako vam izginja odvečna voda, pojavile pa se bodo že prve mišice in občutek čvrstega telesa. Koža bo sijoča, apetit bo zdrav, počutje pa – vrhunsko, športno, aktivno, pozitivno, navdihujoče!

Pri vsem tem pa ne boste imeli slabe vesti, kajti uživali boste resnično naravno in zdravo Ašvagando, ki nadomesti mnoge prehrambene dodatke!

h

Miha Povše: “Noro, res opazen rezultat v kratkem času! Moje telo je ob rednem fitnes treningu po dveh mesecih uporabe Ašvagande postalo občutno močnejše, mišična masa se je povečala, kar mi do sedaj kljub trudu in stalnem jemanju proteinov in ostalih dodatkov ni uspelo v tolikšni meri, kot sem si želel. In verjamem, da je to prav zaradi tega izdelka, ki ga vsak dan dodam k redni prehrani. Pa še več deklet se sedaj obrne za mano! Zares dobra stvar in priporočam tudi ostalim.”

Zakaj si torej ne bi privoščili zdravja in izjemnega telesa? Čvrstega, seksi, sijočega in vzdržljivega? Čarobna beseda – Ašvaganda!

Foto: Foter.com

 

 

You must be logged in to post a comment.

Všečkajte našo stran