Preboj objavil

3 ključi kanaliziranja?

Kanaliziranje je sporazumevanje s svetom, ki ga ne vidite in vam lahko pomaga, da odkrijete namen vašega življenja.

Koristi kanaliziranja

S kanaliziranjem si lahko širite ustvarjalnost na vseh življenjskih področjih. Kanaliziranje vam lahko prinese obilo znanja, modrosti, izumov, umetniških del in filozofije. Kanaliziranje lahko uporabljate tudi za svojo ustvarjalnost, denimo za pisanje, skladanje glasbe, slikanje ali kiparjenje. Spet drugi si pomagajo s svojimi vodniki, ki jim priskočijo na pomoč, ko poučujejo ali zdravijo. Vsak vodnik in vsaka povezava je drugačna, posebna in edinstvena. Nekateri vodniki so poetični, drugi navdihujejo, nekateri poučujejo.

Razviti vodniki vas spodbujajo, da uporabljate intuicijo, notranje vodstvo, modrost in razločevanje, ne pa, da slepo sledite tistemu, kar vam pravijo drugi. Pomagajo vam pripeljati na površje notranjo moč, pogum in prirojeno modrost. Dajejo vam močne predloge in vam omogočijo, da lažje sprejemate svoje odločitve, saj pazijo, da vam ne bi odvzeli tistih lekcij, ki jih potrebujete za svojo evolucijo. Če se vam obeta nekaj, od česar se boste naučili nekaj dragocenega, a zahtevnega, vam bodo morda pokazali, kako se lažje naučiti istega. Če pa seveda vztrajate pri prvotni poti, vas ne bodo zaustavili. Odločiti se morate vi.  

1.            Ključ – razviti morate tretje oko

Ko se naučit sporazumevati s svojimi vodniki preko kanaliziranja, se znajdete v višjih   dimenzijah, vendar morate predhodno razviti svoje notranje energijski (tretje) oko.

2.            Ključ – močna želja

Ko se vaše zavedanje razšiti  se lahko povezujete s svojim višjim jazom in razvitimi vodniki ali angeli. Kanaliziranje je veščina, ki se je lahko naučite, in ki ne terja parapsiholoških sposobnosti ali duhovnega razvoja. Vendar pa morate biti vztrajni in si močno želeti vzpostaviti povezavo. Naučite se lahko dvigniti svojo vibracijo in zavestno občutiti, videti, zaslišati ali celo zavohati sporočilo svojega vodnika.

3.            Ključ – trans in koncentracija

Svoj um in mentalni prostor morate  zavestno premakniti, saj le tako, lahko dosežete razširjeno stanje zavesti, ki mu pravimo  trans.  Če želite doseči trans, v katerem boste kanalizirali, se morate naučiti koncentracije, dati svoje misli na stran in postati dojemljivi za višje vodstvo. V dojemljivem stanju postanete posoda, ki vas povezuje z višjimi energijami, s katerimi si lahko razvijate naravne darove ali se povezujete z višjimi dimenzijami. Prinaša vam priložnosti za zdravljenje, prebujenje in za dosego samouresničitve. Višje energije so vaši učitelji in tolmači, ki vam pokažejo, kako izpopolniti svoje sposobnosti.

 

Marjetka Novak

www.svetangelov.com

www.marjetkanovak.com

You must be logged in to post a comment.

Ostale objave iz sekcije

  • Prebudite otroka v sebi!

  • Izguba zaposlitve – katastrofa! Ali res?

  • 3 ključi kanaliziranja?

  • Trening Polne Prisotnosti

  • Negotovost in cona udobja

  • Oglaševanje je ključnega pomena

  • Vaš posel je odraz vaše osebnosti

  • Trenutek polne prisotnosti

  • Naj bo vaš posel kot konj

  • 6 ključev za komunikacijo s svojimi angeli

Všečkajte našo stran